X

מרק ארטישוק ירושלמי

  • ב' כסלו התשע"ח

מצרכים:
1.5 ק"ג ארטישוק ירושלמי מקולף וחתוך גס
2 בצלים לבנים חתוכים דק
40 גרם חמאה
3 שיני שום קלופות
600 מ"ל מים
40 גרם טימין מופרד
10 גרם מלח
3 גרם פלפל לבן
25 גרם אבקת מרק עוף פרווה
120 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את הבצל, מוסיפים את הארטישוקים, המים ושאר המרכיבים, חוץ מהשמנת המתוקה. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול של 40 דקות. מוסיפים את השמנת, מוסיפים תבלינים ומגישים

צילום: יח"צ
אוכל מתכונים

art