X

מחבת ירקות על מצע קוסקוס

  • כ"ו חשון התשע"ח

מצרכים:
1 גמבה פרוסה לרצועות
1 בצל סגול פרוס לרצועות
1 גזר חתוך לרצועות
5 פטריות חתוכות לרבעים
חופן שעועית ירוקה
חופן רוקט
כף שקדים פרוסים קלויים
שקית קוסקוס להכנה מהירה
5 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על השקית.
מחממים בווק מעט שמן ומקפיצים את כל הירקות כ- 10 דקות, מוסיפים את רוטב בטריאקי ומקפיצים עוד מספר דקות. מסדרים את הקוסקוס בצלחת הגשה מעל מסדרים את הירקות ומעליהם את הרוטב ואת השקדים.

צילום: רונן מנגן
אוכל מתכונים

art