המצרכים הדרושים: 200 גרם חמאה או מחמאה, 1/3 כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, מיץ מחצי תפוז, גרידת תפוז, 2 וחצי כוסות קמח לציפוי: 100 גרם ריבה, לפיזור 100 גרם אגוזי מלך מרוסקים גס, 50 גרם שבבי שקדים, 2 כפות חמוציות, 1 כף שומשום אופן ההכנה: ללוש את מצרכי הבצק, לשטח על תבנית בשכבה אחידה, למרוח את הריבה בשכבה אחידה על הבצק, לפזר את תערובת האגוזים, לאפות בחום 180 1/2 שעה או עד שמשחים, לחתוך לריבועים רק אחרי שהעוגה מתקררת לגמרי. 
