X

עוגת דבש תפוחים והדרים

  • כ"א אלול התשע"ז
עוגה המשלבת שניים מסמלי החג הבולטים – תפוח ודבש. מצרכים: 280 קמח 1 ן-1/2 כפיות אבקת אפיה 1/4 כף סודה לשתייה קורט מלח קורט ציפורן 3 ביצים 200 מ"ל שמן קנולה 240 גרם דבש 16 גרם סוכר חום 130 מ"ל תה ארל גריי 2 תפוחים ירוקים חמצמצים מקולפים וחתוכים לקוביות גרידה מתפוז אחד אופן ההכנה: מערבלים בקערת מיקסר את השמן דבש וסוכר, מוסיפים ביצים ואת גרדת התפוז ומערבבים. ולאחר מכן, מכניסים את הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה, מלח וציפורן ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד. לבסוף מוסיפים את התה והתפוחים ומערבבים היטב עד לקבלת מסה חלקה. מחלקים את המסה שקיבלנו לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים ב-170 מעלות כ-45 דקות.      
צילום: יח"צ
אוכל

art