X

עוגת גבינה ללא גלוטן וסוכר

  • כ"ג תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 200 גרם שקדים טחונים, 80 גרם חמאה רכה, 750 גרם גבינה 5%, 3 ביצים גדולות, 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית גרידת לימון, 1 כף נוזל ממתיק מה שאוהבים אפשר להוסיף לפי הטעם, לציפוי: 2 שמנת חמוצה פלוס 1 כפית תמצית וניל ושתי טיפות נוזל ממתיק אופן ההכנה: לערבב את קמח השקדים והחמאה, לאחד לגוש, להניח על תבנית עגולה מס' 24, להדק על כול קוטר התבנית, להכניס למקפיא, בינתיים לערבב את הביצים עם הגבינה ושאר המצרכים, לצקת על תחתית השקדים, לאפות בחום 170 בערך 25 דקות או עד שהגבינה מתקשה, לפתוח את התנור ולערבב את השמנת עם הווניל ושתי טיפות ממתיק, למרוח על הגבינה ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות, להשאיר בתנור מכובה עם דלת פתוחה עד שהעוגה מתקררת, לשמור במקרר.
אוכל

art