X

תפוחי אדמה ברוטב מיונז וחרדל

  • כ"ג תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 3 תפוחי אדמה לבנים, 3 בטטות קלופות וחתוכות לרבעים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כף פפריקה גרוסה, 1 כף מיונז, 1 כפית חרדל, 1/4 כפית כמון,1 כף שמן זית אופן ההכנה: לשטוף את תפוחי האדמה ולנגב אותם היטב, להניח בקערה, לבחוש היטב את המיונז עם שאר התבלינים, לפזר על תפוחי האדמה, לערבב טוב ולכסות בנייר נצמד, להניח במקרר כשעה, להכניס לתנור בחום של 200 בערך שעה או עד שישחימו, להגיש כתוספת חמה.
אוכל מתכונים

art