X

צלעות כבש במחבת

  • י' תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 10 יחידות צלעות כבש גדולות, 1 כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית פפריקה, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון, 1 כפית שום כתוש, כפית חרדל גרגירים, 1 כף דבש אופן ההכנה: להניח בקערה את הצלעות, לפזר עליהם את שאר המצרכים, לעסות היטב ולהניח במקרר לפחות שעתיים, לטגן במחבת פסים משני צדדים עד שישחימו, אפשר כמובן לצלות על מנגל, להניח על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון. רצוי לטגן או לצלות סמוך לארוחה.
אוכל מתכונים

art