X

כדורי שוקולד

  • י' תמוז התשע"ז
טיפ: חשוב להשתמש בתמרים מסוג מג'הול מצרכים: 6 תמרים מסוג מג'הול 1 כוס שקדים לא קלויים 1 כף אבקת קקאו 1 כף שמן קוקוס פתיתי קוקוס טחון/שומשום לציפוי אופן ההכנה: מגלענים את התמרים ומניחים בקערה. טוחנים את השקדים לפירורים ומוסיפים לקערה עם התמרים. מוסיפים כף קקאו, מוסיפים קוקוס. מערבבים עם הידיים (אין צורך להשתמש במעבד מזון, התמרים לחים וקל לעבוד איתם). צרים כדורים קטנים ומצפים בפתיתי קוקוס או שומשום.  
אוכל

art