X

עוגיות פיסטוקים

  • י' תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 1 כוס פיסטוקים טחונים, 1 כוס קמח שקדים, 1 כוס פיסטוקים שבורים גס, 1/2 כוס סוכר,1 חלבון ביצה,1 שקית סוכר וניל, 1/2 כפית אבקת אפיה אופן ההכנה: להקציף את חלבון הביצה עם הסוכר וסוכר וניל לקצף עדין, להוסיף את הפיסטוקים הטחונים וקמח שקדים, לערבב בעדינות, להוסיף את הפיסטוקים השבורים ואבקת אפיה, לאחד את כול המצרכים לכדור בצק, להניח במקרר לשעה, להכין מהבצק כדורים קטנים, לאפות בחום 180 כ-20 דקות או עד שמשחים.
אוכל

art