המצרכים הדרושים: 500 גרם ביסקוטים וניל, 500 גרם שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג וניל, 1 כוס חלב, 1 כוס נס קפה ללא סוכר, לקרם: 100 גרם שמנת מתוקה, 100 גרם שוקולד חלב, לקישוט 50 גרם שוקולד לבן אופן ההכנה: להקציף את השמנת עם הפודינג, להוסיף את החלב בהדרגה עד שמתקבל קרם חלק ויציב, לטבול ביסקוטים עם נס קפה, לסדר בתבנית פיירקס 12 יחידות, למרוח מעל קרם בשכבה אחידה, שוב לטבול 12 ביסקוטים ושוב למרוח קרם, להכניס למקרר, בינתיים להמיס על להבה נמוכה את השוקולד עם השמנת המתוקה, לקרר ולמרוח על העוגה, שוב למקרר, לגרד את השוקולד הלבן ולפזר על קרם השוקולד, לשמור בקירור עד ההגשה.