X

פשטידת ברוקולי

  • י' תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 4 ביצים, 4 כפות מיונז, 5 כפות קמח תופח, 450 גרם ברוקולי מפורק לפרחים, 1/4 כפית פלפל שחור,1 כף שטוחה של אבקת מרק עוף, לא חייב, 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת אופן ההכנה: להקציף את הביצים, להוסיף בהדרגה את המיונז ואת הקמח, לבחוש היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה, להוסיף 50 גרם מהגבינה, לבחוש בעדינות, לשמן ולקמח תבנית מס' 24 , לשפוך 3/4 מהבלילה לתבנית ולסדר את פרחי הברוקולי מעל, לפזר את 1/4 הנותר של הבלילה מעל הכול ולפזר עוד 50 גרם גבינה, לאפות בחום של 180 בערך 25 דקות או עד שמשחים.
אוכל מתכונים

art