n
דף הבית / אוכל / פסטה עם טחון צמחוני ברוטב עגבניות

פסטה עם טחון צמחוני ברוטב עגבניות

פסטה
צילום: טבעול

ארוחה צמחונית ועשירה של פסטה ברוטב עגבניות עשיר ומתובל עם טחון צמחוני במרקם וטעם מעולים

מתכון באדיבות "טבעול"

 

מצרכים: 

1 חבילה פסטה

1 חבילה SENSATIONAL טחון צמחוני

2 גזרים גדולים, קצוצים דק

1 מקל סלרי קצוץ דק

200 גרם פטריות חתוכות

800 גרם עגבניות קצוצות

1 בצל גדול קצוץ דק

3 שיני שום קצוצות דק

2 כפות רסק עגבניות

1 קורט אגוז מוסקט

2 כפות שמן זית

1 כפית פלפל שחור

50 גרם גבינת פרמזן או תחליף טבעוני

25 גרם עלי בזיליקום טריים

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום והפטריות במשך 5-10 דקות עד לריכוך. מוסיפים את שאר החומרים למעט הטחון ומבשלים 15-20 דקות עד שהרוטב מסמיך.

מניחים את הפסטה בתבנית גדולה של מים רותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה. מסננים אך שומרים 3-4 כפות ממי הבישול.

בינתיים מערבבים את הטחון לרוטב העגבניות ומחממים במשך 3-4 דקות, מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה במידת הצורך…

מגישים את הספגטי בולונז עם גבינה ובזיליקום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

צילום ידידים סיוע בדרכים

חולון: הכלבים ננעלו ברכב לעיני הבעלים