ארוחה צמחונית ועשירה של פסטה ברוטב עגבניות עשיר ומתובל עם טחון צמחוני במרקם וטעם מעולים
מתכון באדיבות "טבעול"
מצרכים:
1 חבילה פסטה
1 חבילה SENSATIONAL טחון צמחוני
2 גזרים גדולים, קצוצים דק
1 מקל סלרי קצוץ דק
200 גרם פטריות חתוכות
800 גרם עגבניות קצוצות
1 בצל גדול קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות דק
2 כפות רסק עגבניות
1 קורט אגוז מוסקט
2 כפות שמן זית
1 כפית פלפל שחור
50 גרם גבינת פרמזן או תחליף טבעוני
25 גרם עלי בזיליקום טריים
אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום והפטריות במשך 5-10 דקות עד לריכוך. מוסיפים את שאר החומרים למעט הטחון ומבשלים 15-20 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מניחים את הפסטה בתבנית גדולה של מים רותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה. מסננים אך שומרים 3-4 כפות ממי הבישול.
בינתיים מערבבים את הטחון לרוטב העגבניות ומחממים במשך 3-4 דקות, מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה במידת הצורך…
מגישים את הספגטי בולונז עם גבינה ובזיליקום.