עוגיות שהן ממש חטיפי אנרגיה, עוגיות הכי קלות ומהירות להכנה שיש! עוגיות פיצוחים ממכרות וטעימות.
מאת: רון יוחננוב , בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב, למותג "קליית גת"
לגיוון ושדרוג:
אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס: שומשום/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/זרעי פשתן/אגוזי מלך חצויים.
מצרכים לכ-18 יחידות:
2 שקיות (300 גרם) MIX PRO קליית גת – תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים
חלבון מביצה אחת גודל L או משתי ביצים בגודל M
3 כפות סילאן טבעי
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן עד שמתחיל מעט להקציף.
מוסיפים את תערובת ה-PRO MIX ומערבבים היטב, עד לציפוי של הפיצוחים.
בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט.
מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף.
מצננים היטב את העוגיות ומגישים. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.