n עוגיות פיצוחים | גל גפן
דף הבית / אוכל / עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים
צילום: רון יוחננוב

עוגיות שהן ממש חטיפי אנרגיה, עוגיות הכי קלות ומהירות להכנה שיש! עוגיות פיצוחים ממכרות וטעימות.

מאת: רון יוחננוב , בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב, למותג "קליית גת"

 

לגיוון ושדרוג:

אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס: שומשום/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/זרעי פשתן/אגוזי מלך חצויים.

 

מצרכים לכ-18 יחידות:

2 שקיות (300 גרם) MIX PRO קליית גת – תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים

חלבון מביצה אחת גודל L  או משתי ביצים בגודל M

3 כפות סילאן טבעי

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.

מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן עד שמתחיל מעט להקציף.

מוסיפים את תערובת ה-PRO MIX ומערבבים היטב, עד לציפוי של הפיצוחים.

בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט.

מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף.

מצננים היטב את העוגיות ומגישים. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו

רביולי גבינות שמש