דף הבית / אוכל / סניקרס סנדוויץ' גלידה

סניקרס סנדוויץ' גלידה

לפעמים לא כדאי להתחיל לספור קלוריות, בטח כשמדובר בחטיף שמשלב מאפה וגלידה

סניקרס סנדוויץ' גלידה_קרדיט צילום יח''צ TEKA (5) (1)

כריך גלידה טעים טעים ומושחת במיוחד. בול לעונה החמה


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

 

מצרכים:

עבור הסנדוויץ':

150 גר' חמאת בוטנים

50 גר' סוכר חום

70 גר' נקטר אגבה

25 גר' שמן קוקוס

100 גר' קמח שיבולת שועל

5 גר' סודה לאפייה

1 גר' מלח

 

עבור המילוי:

½ ליטר גלידת וניל

50 גר' בוטנים קלויים, קצוצים ומקולפים

 

עבור הציפוי:

150 גר' שוקולד מריר 50%

15 גר' שמן קוקוס

 

אופן ההכנה:

לבסיסי הסנדוויץ': מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. (במידה ושמן הקוקוס סמיך מידי, חממו אותו למשך כמה דקות).

חממו מראש תנור ל-180מעלות, בינתיים, צרו כדורים קטנים מהבצק שנועד לעוגיות שבתחתית.

הכניסו את הבצק לתבניות מאפינס והדקו אותו לתחתית. בצק העוגיות יהווה כ-1/4 מהתבנית ויתפח בתנור. במידה ואין ברשותכם תבניות מאפינס, תוכלו להשתמש בתבנית מלבנית ולחתוך את הבצק בהמשך.

אפו למשך כ-11 דקות והניחו שיתקרר בצד.

פזרו כף מלאה בגלידה על כל עוגייה ומעליה הניחו מספר בוטנים מקולפים. אחסנו במקרר עד שיהפכו למוצקות.

המיסו שוקולד ב"אמבט מרים" עם שמן קוקוס. לאחר שהגלידה התקררה מספיק, מלאו כל תבנית בשוקולד.

קשטו את החלק העליון של כל תבנית בעזרת בוטנים, סוכריות צבעוניות או שכבת שוקולד.

הניחו במקרר עד שהשוקולד בחלק העליון יהפוך למוצק.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מארזי סופגניות - צילום שי בן אפריים

מכינים לבד