מחפשים מתכון לסלט צבעוני, בריא ומושלם לאירוח? קבלו סלט עשיר וצבעוני שעושה שמח על השולחן.
באדיבות רשת "נוי השדה" והשף רותם צוצו
מצרכים:
2 ראשי כרובית
1/3 כוס שקדים קלופים
1/3 כוס חמוציות מסוכרות
6 גבעולים של בצל ירוק
1/3 כוס פקאנים מסוכרים
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
כף מיונז
מיץ מלימון שלם
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מפרידים לקערה גדולה את הכרובית לפרחים קטנטנים, מוסיפים לקערה את השקדים הקלופים והחמוציות, שוברים את הפקאנים לחתיכות גסות ומוסיפים לקערה, מכינים את הרוטב, שופכים לקערה, מערבבים היטב ומגישים.