n
דף הבית / אוכל / המבורגר צמחוני בשדרוג אסייתי

המבורגר צמחוני בשדרוג אסייתי

אוהבים להכין המבורגר בעצמכם?בא לכם המבורגר עם הריח של "על האש" אך ללא הבשר? המתכון הזה מיועד במיוחד עבורכם עם שדרוג מפתיע וטעים בטירוף

סנסשיונל אסייתי
סנסשיונל אסייתי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

המבורגר טבעול עסיסי מתובל וטעים, המבוסס על מרכיבים איכותיים מן הצומח עם שדרוג בסגנון אסייתי

באדיבות "טבעול"

 

מצרכים:

4 יחידות בורגר צמחוני סנסשיונל

4 לחמניות המבורגר

חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

2 גזרים מגורדים גס

2 פלפל צילי

4 כפות כוסברה קצוצה

כפות מיונז טבעוני או רגיל

1 כפית חומץ תפוחים

500 גרם מיונז טבעוני או רגיל

1 לימון קטן סחוט

1 כף טוגרשי (תבלין יפני)

2 כפות כוסברה קצוצה

 

אופן ההכנה:

להכנת סלט קולסאו שומשום: מערבבים יחד את הגזר, כרוב, מיונז, כוסברה קצוצה פלפל צילי וחומץ תפוחים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומשלימים טעמים.

להכנת ספייסי מיונז: טוחנים יחד 500 גרם מיונז, לימון סחוט, 2 כפות כוסברה קצוצה ואת הטוגרשי.

להרכבת המבורגר: צולים את ההמבורגרים על גריל חם או על מחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני . 2-3 דק מכל צד.

חוצים לחמניות ומרכיבים שכבות של המבורגר, מיונז וסלט. אפשר להוסיף ירקות ועשבי תיבול טריים לפי הטעם.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

קרדיט: pexels

הביס המתוק של היום

תפריט נגישות