n דונאטס טבעוני | גל גפן
דף הבית / אוכל / דונאטס טבעוני

דונאטס טבעוני

מתכון לדונאטס של ויגן יעל בלוגרית טבעונות וכושר
צילום: ויגן יעל

טבעונים? גם אתם יכולים לחגוג על סופגניות. מתכון לסופגניות טעימות וממכרות

באדיבות ויגן יעל, בלוגרית טבעונות וכושר וחברת אורגניקזון

 

מצרכים:

2 כוסות קמח כוסמין בהיר

רבע כוס סוכר קנים

1 1/2 כפיות סודה לשתיה

2 כפיות שטוחות אבקת אפייה ללא אלומיניום

חצי כפית מלח ורוד

לערבב יבשים

 

אופן ההכנה:

בקערה נפרדת לערבב: כוס חלב סויה טבעי ללא סוכר, רבע כוס חומץ תפוחים.

לטרוף יחד ולהניח למנוחה לחמש דקות. להוסיף רבע כוס שמן קוקוס מומס, כפית תמצית וניל ולטרוף יחד. לערבב רטובים עם יבשים ולהעביר לשקית זילוף. לשמן תבניות דונאטס בתרסיס שמן ולזלף סביב כל עיגול עד 80% מגובה השקעים.

לאפות על חום של 170 ל-15 דק׳ או עד שיוצא קיסם יבש. או להכניס למכשיר ייעודי לחמש דקות.

ניתן להוסיף מעל כל ממרח שרוצים.

 

להלן מספר תוספות מומלצות: ממרח אגוזי לוז, חמאת בוטנים, חמאת שקדים, חמאת אגוזים.

למשקעים: ניתן להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים 60 גרם שוקולד מריר עם 2 כפיות שמן קוקוס ולמרוח מעל הדונאטס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

אוזני המן שיש

אוזני המן בדוגמת "שיש" במילוי טחינה