מצרכים (5 מנות):
1 בצל גדול קצוץ
1 כפית סוכר
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
10 ערמונים קלופים
7 שוקי עוף
2 עגבניות מגורדות
כף צ'ילי גרוס
1 כפית פלפל שחור
5-4 תפוחי אדמה
2 כוסות מים רותחים
1 כף מרק עוף כשר לפסח
צרור כוסברה קצוצה
מספר עלי תימין
אופן ההכנה:
את הבצל מטגנים בסיר עם מעט שמן וכפית סוכר עד להשחמה.
מוסיפים לסיר פפריקה וכורכום ומסדרים את שוקי העוף. מטגנים קלות את שוקי העוף מכל צד.
לאחר טיגון מוסיפים לסיר את הערמונים הקלופים, עגבניות מגורדות, צ'לי גרוס, תימין ופלפל שחור.
פורסים את תפוחי האדמה לסירות ומסדרים בסיר.
מוסיפים לסיר 2 כוסות מים רותחים מעורבבים עם כף אבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה.
מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים עם מכסה למשך שעה שלמה.
לקראת סוף הבישול, כאשר תפוחי הדמה כמעט רכים, מפזרים בסיר כוסברה קצוצה, מוציאים את המכסה ומבשלים ללא מכסה במשך חצי שעה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]