מתכון בקלי קלות, רק לערבב, לאפות ולהגיש.
מצרכים:
8 שוקיים של עוף
12 שזיפים יבשים מגולענים
3 בצלים קלופים וחתוכים לרבעים
צנצנת רוטב לעוף עם שזיפים "יד מרדכי"
1/4 כוס ערק (אם לא אוהבים אניס, אז אפשר גם יין לבן)
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים ומכניסים לשקית צלייה (שקית "קוקי") או לתבנית עמוקה עם מכסה.
אופים בתנור בחום של 130 מעלות, למשך שעתיים.
לאוהבי טעם האניס מומלץ להוסיף גם 2 ראשי שומר חתוכים לרבעים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]