מצרכים:
12 פרוסות פסטרמה
למלית:
3 ביצים
1 בצל מטוגן קצוץ
1/2 כוס קמח תופח
4 כפות תירס
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות עירית קצוצה
תרסיס שמן
אופן ההכנה:
משמנים מעט את תבנית השקעים בתרסיס שמן.
חוצים כל פרוסת פסטרמה לשניים ומניחים בכל שקע שני חצאים כך שהם מכסים אותו.
מערבבים את שאר המרכיבים בקערה עמוקה ומניחים כ- 3/4 מהמסה בכל שקע.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30-25 דקות עד השחמה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]