מצרכים:
300 גרם עגבניות בקוביות
100 גרם מלפפון, חתוך לפרוסות
40 גרם בצל, חתוך לפרוסות
30 גרם שמן זית
מעט חומץ יין לבן
30 גרם פלפל ירוק, חתוך לפרוסות דקות
70 גרם גבינת פטה בקוביות
חצי כפית אורגנו
חצי כפית מלח
30 גרם זיתים, שלמים
אופן ההכנה:
בקערת ערבוב שמים את העגבניות, המלפפון, הבצל, הפלפל, שמן הזית, המלח והחומץ ומערבבים. מעבירים את הסלט לצלחת ומניחים מעל גבינת פטה, צלפים, זיתים, אורגנו ומגישים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]