מצרכים:
1 קופסת "סטארקיסט לה סלט" ברוטב ויניגרט, מסוננת
2 מקלות סלרי, חתוכות
1 תפוח ירוק גדול, חתוך לקוביות קטנות
1 בצל ירוק, חתוך
מלח ופלפל לפי הטעם
חופן אגוזי מל, קצוצים
חופן עלי ארוגולה
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את כל המרכיבים, למעט אגוזים ועלי ארוגולה. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים את המנה: מפזרים בתחתית כלי הגשה את עלי הארוגולה. מניחים מעל את הסלט. מפזרים מעל את אגוזי המלך, יוצקים את הטונה עם רוטב הוינגרט והדבש ומגישים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]