דף הבית / מתכונים / כרובית אפויה בסילאן

כרובית אפויה בסילאן

מצרכים:
1 ראש כרובית מפורק לפרחים ללא הרבה גבעול
2 כפיות שמן זית כתית מעולה ועוד כפית להזלפה
מלח ופלפל
1/4 כוס טחינה גולמית
3 כפיות סילאן טבעי "יד מרדכי"
3 כפיות מיץ לימון טבעי יד מרדכי
קורט מלח גס

אופן ההכנה:
מחממים מראש את התנור ל-240 מעלות צלזיוס.
מניחים את הכרובית על נייר אפייה ומזליפים עליה 2 כפיות שמן זית, מלח ופלפל.
מכניסים לתנור לכ- 20 דקות עד שהיא צלויה היטב וראשיה מתחילים להשחים.
מעבירים את הכרובית לצלחת הגשה.
מטפטפים עליה סילאן, טחינה גולמית, מיץ לימון, שמן זית ומלח גס.

צילום: סטודיו דיטייל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

האפי פודי

סוכרתיים? פודי אתר המתכונים הגדול בישראל בשבילכם

תפריט נגישות