מצרכים:
1 ראש כרובית מפורק לפרחים ללא הרבה גבעול
2 כפיות שמן זית כתית מעולה ועוד כפית להזלפה
מלח ופלפל
1/4 כוס טחינה גולמית
3 כפיות סילאן טבעי "יד מרדכי"
3 כפיות מיץ לימון טבעי יד מרדכי
קורט מלח גס
אופן ההכנה:
מחממים מראש את התנור ל-240 מעלות צלזיוס.
מניחים את הכרובית על נייר אפייה ומזליפים עליה 2 כפיות שמן זית, מלח ופלפל.
מכניסים לתנור לכ- 20 דקות עד שהיא צלויה היטב וראשיה מתחילים להשחים.
מעבירים את הכרובית לצלחת הגשה.
מטפטפים עליה סילאן, טחינה גולמית, מיץ לימון, שמן זית ומלח גס.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]