דף הבית / מתכונים / חציל בלהבות

חציל בלהבות

מצרכים:

120 גרם טחינה

1 חציל קלוי על האש

20 גרם קולי עגבניות

10 גרם פסטו

2 גרם שומשום שחור

2 כפות שמן זית

30 גרם שערות חלווה

 

אופן ההכנה:

מכינים טחינה לפי הטעם.

יוצקים לצלחת טחינה ומניחים מעל את החציל הקלוי, חותכים אותו באמצע ופותחים אותו.

מפזרים את השומשום השחור, הפסטו והקולי עגבניות, ומזלפים שמן זית טהור.

מניחים על החציל את השערות החלבה ומגישים.

חציל בלהבות
צילום: שרון פיטל

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

האפי פודי

סוכרתיים? פודי אתר המתכונים הגדול בישראל בשבילכם

תפריט נגישות