דף הבית / מתכונים / תבשיל תפוח אדמה עוף וערמונים

תבשיל תפוח אדמה עוף וערמונים

מצרכים (5 מנות):


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 בצל גדול קצוץ

1 כפית סוכר

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

10 ערמונים קלופים

7 שוקי עוף

2 עגבניות מגורדות

כף צ'ילי גרוס

1 כפית פלפל שחור

5-4 תפוחי אדמה

2 כוסות מים רותחים

1 כף מרק עוף כשר לפסח

צרור כוסברה קצוצה

מספר עלי תימין

 

אופן ההכנה:

את הבצל מטגנים בסיר עם מעט שמן וכפית סוכר עד להשחמה.

מוסיפים לסיר פפריקה וכורכום ומסדרים את שוקי העוף. מטגנים קלות את שוקי העוף מכל צד.

לאחר טיגון מוסיפים לסיר את הערמונים הקלופים, עגבניות מגורדות, צ'לי גרוס, תימין ופלפל שחור.

פורסים את תפוחי האדמה לסירות ומסדרים בסיר.

מוסיפים לסיר 2 כוסות מים רותחים מעורבבים עם כף אבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה.

מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים עם מכסה למשך שעה שלמה.

לקראת סוף הבישול, כאשר תפוחי הדמה כמעט רכים, מפזרים בסיר כוסברה קצוצה, מוציאים את המכסה ומבשלים ללא מכסה במשך חצי שעה.

תבשיל תפוח אדמה עוף וערמונים
צילום: נמרוד סונדרס

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה