דף הבית / מתכונים / תבשיל פילה ותרד

תבשיל פילה ותרד

מצרכים 


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


8 חתיכות דג פילה שאוהבים

1/2 כוס שמן זית

7 שיני שם קצוצים

קופסא של עלי תרד רגילים וגדולים

1/2 קופסא של עלי מנגול (למי שאוהב)

1 כוס מים חמים

1 כפית סוכר לבן

1 כוס מיץ לימון טבעי

1/2 פלפל ירוק חריף

כפית מלח גס

1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס

1/2 צרור פטרוזיליה חתוך גס

1/2 צרור כוסברה חתוך גס

 

אופן ההכנה:

במחבת עמוקה מטגנים את השמן זית והשום, לאחר שהשום מקבל את הגוון הזהוב, מוסיפים  את עלי התרד והמנגולד ומערבבים.

לאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה מערבבים, מוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל וכוס המים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש, מכניסים את הדגים ומעל מוזגים את המיץ לימון והפלפל החריף ומכסים למשך חצי שעה.

צילום: בן וולפנר

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה