דף הבית / מתכונים / תבשיל נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול ופטריות של סבינה ולדמן

תבשיל נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול ופטריות של סבינה ולדמן

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 חבילת נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול

4 כפות שמן זית

1בצל גדול קלוף ופרוס דק

1 חבילת פטריות שמפניון פרוסות דק

1 חבילת פטריות שימג׳י מופרדות מהשורש

1 חבילת פטריות יער פרוסות דק

2 שיני שום פרוסות דק

4 כפות יין לבן (לא חובה)

2 ענפי תימין מופרדים לעלים

1/2 צרור עירית קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

בסיר גדול ורחב מטגנים את הבצל עם שמן הזית, על להבה נמוכה כ – 15 דקות, עד להזהבה.

מגבירים את הלהבה ומזיזים את הבצל הצידה.

מוסיפים שמן במידת הצורך ומוסיפים את הפטריות והתימין.

מתבלים במלח ופלפל.

ממשיכים לטגן עד להזהבה תוך כדי ערבוב פעם בכמה דקות.

מערבבים יחד עם הבצל ומוסיפים את השום.

מבשלים שתי דקות נוספות.

מוסיפים את היין ומבשלים דקה נוספת.

מוסיפים את הנתחים ומערבבים.

מכסים ומנמיכים את האש, מבשלים 5 דקות נוספות.

מוסיפים עירית מתקנים תיבול ומגישים חם לצד אורז, פירה או פסטה.

 

תבשיל נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול ופטריות של סבינה ולדמן 2
צילום: שרית גופן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה