דף הבית / מתכונים / שוקי עוף בשזיפים ובצל

שוקי עוף בשזיפים ובצל

מתכון בקלי קלות, רק לערבב, לאפות ולהגיש.

מצרכים:
8 שוקיים של עוף
12 שזיפים יבשים מגולענים
3 בצלים קלופים וחתוכים לרבעים
צנצנת רוטב לעוף עם שזיפים "יד מרדכי"
1/4 כוס ערק (אם לא אוהבים אניס, אז אפשר גם יין לבן)

אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים ומכניסים לשקית צלייה (שקית "קוקי") או לתבנית עמוקה עם מכסה.
אופים בתנור בחום של 130 מעלות, למשך שעתיים.
לאוהבי טעם האניס מומלץ להוסיף גם 2 ראשי שומר חתוכים לרבעים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

האפי פודי

סוכרתיים? פודי אתר המתכונים הגדול בישראל בשבילכם

תפריט נגישות