דף הבית / מתכונים / שוקי עוף בשזיפים ובצל

שוקי עוף בשזיפים ובצל

מתכון בקלי קלות, רק לערבב, לאפות ולהגיש.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
8 שוקיים של עוף
12 שזיפים יבשים מגולענים
3 בצלים קלופים וחתוכים לרבעים
צנצנת רוטב לעוף עם שזיפים "יד מרדכי"
1/4 כוס ערק (אם לא אוהבים אניס, אז אפשר גם יין לבן)

אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים ומכניסים לשקית צלייה (שקית "קוקי") או לתבנית עמוקה עם מכסה.
אופים בתנור בחום של 130 מעלות, למשך שעתיים.
לאוהבי טעם האניס מומלץ להוסיף גם 2 ראשי שומר חתוכים לרבעים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה