דף הבית / מתכונים / קיש פסטרמה

קיש פסטרמה

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


12 פרוסות פסטרמה

למלית:

3 ביצים

1 בצל מטוגן קצוץ

1/2 כוס קמח תופח

4 כפות תירס

1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

3 כפות עירית קצוצה

תרסיס שמן

 

אופן ההכנה:

משמנים מעט את תבנית השקעים בתרסיס שמן.

חוצים כל פרוסת פסטרמה לשניים ומניחים בכל שקע שני חצאים כך שהם מכסים אותו.

מערבבים את שאר המרכיבים בקערה עמוקה ומניחים כ- 3/4 מהמסה בכל שקע.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30-25 דקות עד השחמה.

צילום: דרור עינב

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה