דף הבית / מתכונים / קבב דגי ברמונדי על קרם גזר וטחינה

קבב דגי ברמונדי על קרם גזר וטחינה

מצרכים


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


לקציצות:

400  גרם פילה ברמונדי ישראלי ללא העור

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

2 ו-1/2 כפות לימון כבוש קצוץ

1 כפית שטוחה של זרעי כוסברה גרוסים

2 כפיות נענע קצוצה דק

2 פלפלים חריפים, חפים מזרעים, קצוצים דק

 

לקרם גזר

1 כוס מיץ גזר

3 ס"מ ג'ינג'ר טרי קלוף

1 שן שום

1 ו-1/2כף רכז עגבניות

1  פלפל אדום חריף

2 למון גראס (החלק הלבן)

2  כפות סויה

2 כפות טחינה גולמית

קליפה מגורדת מלימון

 

להגשה

עלי נענע קצוצים דק

עלי כוסברה קצוצים דק

 

אופן ההכנה:

תחילה מכינים את קבב הדגים: קוצצים את הדגים עם סכין חדה.

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקבב מלבד שמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה

מכסים ומעבירים למקרר ל- 20 דקות.

מחממים שמן זית במחבת, צרים מתערובת הקבב קציצות קטנות ומטגנים אותן כ- 5 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות.

מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מערבבים לתערובת הומוגנית את כל המצרכים לקרם הגזר, טועמים ומתקנים תיבול.

משטחים את הקרם על הצלחת ומניחים מעל את הקבב, זורים את העלים ומגישים מיד

 

צילום: נופר בוגנים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה