דף הבית / מתכונים / פרגית בקארי וטחינה

פרגית בקארי וטחינה

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 קילו פרגיות

1/4 כוס טחינה ללא מלח "אחוה"

1 בצל

5 עגבניות מגי

1 פחית חלב קוקוס

1 כף שמן קנולה

2 כפות קארי

1 כפית כורכום

2 פלפל חריף

צרור כוסברה

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

1/4 כוס מים

 

אופן ההכנה:

מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה. פורסים את הפרגיות לסטייקים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה. חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, ואת עגבניות חותכים לרבעים. מוסיפים את העגבניות לסיר, את הפלפלים והכוסברה ומערבבים.

מוסיפים כפית כורכום, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות. מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח ומערבבים. מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר. מקשטים במעט כוסברה ומגישים.

פרגית בקארי וטחינה
צילום: אבי ביטון

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה