עראיס

פיתה שחומה ופריכה ממולאת בתערובת של בשר טחון ותבלינים שקל להכין אותה גם בבית.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
500 גרם תערובת בשר טחון לקבב: 70% בשר בקר (נתח רזה 10-15%), 30% בשר חזה טלה
1 כפית מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס עלי נענע קצוצים
1 כף תערובות תבלינים לקבב
1 בצל לבן קצוץ דק
1 כפית פלפל צ'ילי גרוס
3 כפות ממרח עריסה מתוקה
10 פיתות רגילות

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הגלם היטב עד לקבלת תערובת אחידה, פותחים את הפיתות וממלאים שכבה דקה ואחידה של בשר. משמנים את הפיתות בשמן זית וצולים בחום בינוני על גריל פחמים או על מחבת פסים משני הצדדים למשך30 שניות, ומסיימים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות למשך 4 דקות. מגישים לצד טחינה סמיכה, עריסה וסלט של ירקות טריים.

צילום: בועז לביא

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה