דף הבית / מתכונים / סלט פפאיה

סלט פפאיה

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 פפאיה אורגנית ירוקה, מקולפת, נקייה מתוכן וחתוכה לרצועות דקיקות

2 גזרים מקולפים, חתוכים לרצועות דקיקות

1/2 אצבע ג'ינג'ר טרי, מקולף חתוך לרצועות דקיקות

1/2 צ'ילי אדום ובשל, נקי מגרעינים וקצוץ

4 שיני שום קצוצות

4 כפות דבש דקלים

6 כפות מיץ ליים טרי (או לימון)

4 כפות נמפלה (רוטב דגים)

1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים גס – נענע, כוסברה, מנטה, בזיל סגול וכדומה

4 כפות בוטנים מקולפים, קלויים וקצוצים.

 

אופן ההכנה:

בעלי ומכתש כותשים את השום והצ'ילי, מוסיפים את הפפאיה ומערבבים היטב.

מוסיפים את הגזר, הג'ינג'ר ושאר המרכיבים למעט הבוטנים ומערבבים היטב.

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הבוטנים מעל ומגישים.

צילום: שרון פיטל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה