סלט פסטה חגיגי טעים ויפייפה. השילוב של נתחי העוף יחד עם הקראנצ'יות של הירקות והפסטה יוצר סלט שונה מכל מה שהכרתם שיגרוף אין סוף מחמאות, וההכנה שלו קלה במיוחד.
מצרכים:
1/2חבילת פסטה ברילה מסוג פרפלה
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
4 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ- 3-2 ס"מ
100 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
100 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
כפית פפריקה
לרוטב ויניגרט:
4 כפות שמן זית
5 כפות חומץ בן יין
1 כף סילאן
1 שם שום כתושה
1 כפית חרדל דיז'ון
1/2 חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח
לעיטור:
100 גרם פקאן קלוי
50 גרם חמוציות
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
במחבת שמים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף, הפטריות המלח והפפריקה, מקפיצים עד להשחמה של קוביות העוף, מסירים מהאש ומצננים.
מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הוויניגרט
מרכיבים את הסלט: הפסטה, הירקות הטריים, העוף והפטריות, מוזגים את הרוטב ומערבבים.
מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]