דף הבית / מתכונים / סלט כרוב אסייתי

סלט כרוב אסייתי

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


7-6 כוסות כרוב חתוך לרצועות דקות (אפשר לשלב כרוב לבן וכרוב סגול, ואפשר לבחור בצבע אחד)

2 גזרים מקולפים וחתוכים למקלות (יוצא בערך כוס גדושה גזר)

6 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים קטנים (יוצא כ-1/2 כוס עיגולי בצל ירוק)

1/3 כוס עלי כוסברה קצוצים

לרוטב:

1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

1 ו- 1/2כפות חומץ אורז

1 ו-1/2 כפות סויה

2 כפות דבש (ניתן להחליף בסילאן וכך להפוך את המנה לטבעונית)

1 ו-1/2כפות סוכר חום

1 ו-1/2כפות שמן שומשום

1 כפית רוטב סרירצ'ה

2 כפיות ג'ינג'ר מגורד

1 שן שום גדולה כתושה

לפיזור מעל: חופן שומשום

 

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה עד שהם מתאחדים, עוטפים ומאפסנים במקרר עד הרכבת הסלט. מערבבים היטב את כל הפרודוקטים של הסלט. שופכים מעל הסלט את הרוטב ומערבבים היטב.

צילום: שרון פיטל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה