דף הבית / מתכונים / סלט טונה, תפוחים ודבש

סלט טונה, תפוחים ודבש

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 קופסת "סטארקיסט לה סלט" ברוטב ויניגרט, מסוננת

2 מקלות סלרי, חתוכות

1 תפוח ירוק גדול, חתוך לקוביות קטנות

1 בצל ירוק, חתוך

מלח ופלפל לפי הטעם

חופן אגוזי מל, קצוצים

חופן עלי ארוגולה

2 כפות דבש

 

אופן ההכנה:

בקערת ערבוב גדולה מערבבים את כל המרכיבים, למעט אגוזים ועלי ארוגולה. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.

מרכיבים את המנה: מפזרים בתחתית כלי הגשה את עלי הארוגולה. מניחים מעל את הסלט. מפזרים מעל את אגוזי המלך, יוצקים את הטונה עם רוטב הוינגרט והדבש ומגישים.

צילום: ניר עצמון

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה