מצרכים:
1 זוקיני 1 מקולף בקולפן ל"תלתלים"
1 בצל סגול חתוך
100 גרם עלי רוקט חתוכים
50 גרם פטרוזיליה קצוצה
50 גרם נענע עלים שלמים
50 גרם כוסברה קצוצה
5 גבעולים של בצל ירוק קצוצים
גבינה בולגרית מעודנת
אופן הכנה:
את הזוקיני יחד עם שאר הפרודוקטים מעבירים לקערת ערבוב.
רוטב לתיבול:
מערבבים חצי כוס שמן זית, חצי כוס לימון טרי. מלח ופלפל
מערבבים את כל הרכיבים יחד ושופכים על הסלט.
מפוררים מעל גבינה בולגרית מעודנת.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]