דף הבית / מתכונים / מרק קרם אפונה עם 5 רכיבים

מרק קרם אפונה עם 5 רכיבים

אחת המנות האהובות והמנחמות ביותר בחורף – מרק. המגוון הרחב של השילובים שניתן ליצור מהירקות וליצוק לקערה חמה ומפנקת מאפשרים לנו להפוך כל ארוחת ערב למיוחדת במינה


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:

500 גרם של אפונה טרייה

1/2 בצל

קומץ עלי מנטה

200 גרם (חבילה אחת) יוגורט טבעי

שמן זית לטיגון

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

מפרידים את האפונה מהקליפה.

מטגנים את הבצל בסיר עם שמן זית, עד שהוא נהיה שקוף.

מוסיפים את האפונה, שופכים מים עד שהאפונה והבצל מכוסים, ומביאים לרתיחה.

לאחר  10 דקות מסירים מהאש, וטוחנים את התערובת עם קומץ עלי מנטה, מלח ופלפל לפי הטעם.

להגשה: בכל קערה, מזגו את המרק, על גבי המרק, שימו כף יוגורט ופזרו מספר פולי אפונה לא מבושלים לקישוט.

מרק אפונה
צילום: Teka

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה