מצרכים:
1 שקית אפונה קפואה של "בלדי" (800 גרם)
מארז של 9 יחידות נקניקיות מרגז מסדרת הקצבייה של "בלדי"
שמן זית
2 גזרים
2 בצלים
4 שיני שום
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
בסיר עמוק מחממים מעט שמן זית, את נקניקיות המרגז המופשרות קוצצים דק וצולים עד לקבלת מרקם קריספי. מוציאים לקערה. בחיתוך גס חותכים 2 גזרים 2 בצלים בינוניים, 4 שיני שום.
באותו הסיר צורבים את הירקות היטב, מוסיפים 1 שקית של אפונה "בלדי" ומכסים במים, מרתיחים, מבשלים כ-40 דקות עד ריכוך מלא של הירקות.
מורידים את הסיר מהאש וטוחנים במעבד מזון למרקם חלק, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון, מוסיפים מעט שמן זית ואת המרגז הקריספי.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]