דף הבית / מתכונים / מרק אפונה עם נקניקיות מרגז

מרק אפונה עם נקניקיות מרגז

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


1 שקית אפונה קפואה של "בלדי" (800 גרם)

מארז של 9 יחידות נקניקיות מרגז מסדרת הקצבייה של "בלדי"

שמן זית

2 גזרים

2 בצלים

4 שיני שום

מלח ופלפל שחור טחון

 

אופן ההכנה:

בסיר עמוק מחממים מעט שמן זית, את נקניקיות המרגז המופשרות קוצצים דק וצולים עד לקבלת מרקם קריספי. מוציאים לקערה. בחיתוך גס חותכים 2 גזרים 2 בצלים בינוניים, 4 שיני שום.

באותו הסיר צורבים את הירקות היטב, מוסיפים 1 שקית של אפונה "בלדי" ומכסים במים, מרתיחים, מבשלים כ-40 דקות עד ריכוך מלא של הירקות.

מורידים את הסיר מהאש וטוחנים במעבד מזון למרקם חלק, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון, מוסיפים מעט שמן זית ואת המרגז הקריספי.

צילום: יח"צ

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה