דף הבית / מתכונים / מרינדה סילאן ובלסמי לעוף ולבשר (מתאים גם לדגים)

מרינדה סילאן ובלסמי לעוף ולבשר (מתאים גם לדגים)

מצרכים:
1 כוס סילאן טבעי "יד מרדכי"
1/3 כוס חומץ בלסמי
4 כפות חרדל דיז'ון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
1/2 כפית רוזמרין טרי קצוץ
1 כפית טימין קצוץ
2 שיני שום קצוצות או כתושות
גרדה מקליפה של לימון אחד
לאוהבי הכוסברה – 1/2 חבילת כוסברה קצוצה


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
מערבבים יחד היטב את כל הרכיבים. מומלץ אפילו במעבד מזון אבל לא חובה.
יוצרים תערובת אחידה.
משתמשים כמרינדה להשריית נתחי בשר/ עוף או דגים לפני צלייה על הגריל, או כציפוי לפני שמכניסים לתנור או מבשלים על המחבת.

צילום: סטודיו דיטייל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה