דף הבית / מתכונים / מוקפץ עם נתחי סויה

מוקפץ עם נתחי סויה

לחבר'ה הטבעונים יש אלטרנטיבה מעולה עם נתחי סויה של "טבעול" שיכולים להשתלב במתכונים רבים, כאן הם משתלבים עם ירקות ונודלס למוקפץ טבעוני טעים וקל הכנה.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


מצרכים:
4 כפות שמן זית
1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף "טבעול"
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל אדום חתוך לקוביות
2 שיני שום כתושות
1 סלסלת פטריות קצוצות
1/4 כרוב לבן פרוס לרצועות דקות
1 גזר חתוך למקלונים
פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות (אופציונלי)
100 גרם נודלס מבושלים
1/2 צרור כוסברה קצוצה
1/4 כוס רוטב סויה קלאסי אסם
1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק אסם
1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:
מחממים 2 כפות שמן בווק, מוסיפים את נתחי הסויה, מקפיצים 5-4 דקות עד שהם מתחילים להזהיב מעט, מורידים מהאש ושומרים בצד בקערה.
2 מחזירים את הווק לאש חזקה, מוסיפים עוד 2 כפות שמן, מחממים היטב, מוסיפים את כל הירקות (אין חשיבות לקושי הירקות), מקפיצים כ- 4-3 דקות, עד שהירקות חמים, ומוסיפים את נתחי העוף הצמחוניים לווק. מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי ומיץ לימון, מוסיפים לווק ומערבבים. מוסיפים את הנודלס, מקפיצים עוד 3-2 דקות, מעבירים לכלי הגשה מפזרים מעט כוסברה מעל ומגישים מיד.

צילום: סטודיו מרחב

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה