דף הבית / מתכונים / מאפה גבינה ודבש

מאפה גבינה ודבש

מצרכים למילוי:
600 גרם גבינת פטה
400 גרם גבינת שמנת
3 גרם קורנית, טרי
1/2 כפית עלה מנטה קצוץ דק
1/2 כפית פלפל, טרי
חבילת עלי פילו מופשרים
שמן חמניות


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


לרוטב הדבש:
1 כפית קורנית
1/3 כוס מי ורדים
350 גרם דבש
150 מ"ל מים
חצי כפית פתיתי צ'ילי

אופן ההכנה:
בקערת ערבוב, מערבבים את חומרי המילוי. לוקחים עלה פילו מופשר ומורחים עליו שמן חמניות
מניחים מעליו עלה פילו נוסף, חותכים את היריעה לריבועים בצלעות של כ- 9 ס"מ.
מורחים את הצלעות של כל הריבועים בשמן חמניות (זה יסייע להדבקת המאפים אח"כ).
במרכזו של כל ריבוע מניחים מעט מהמלית ומקפלים למשולש (כמו בורקס גבינה)
ולאחר מכן כל משולש יש לקפל פעם נוספת למשולש קטן יותר.
את המאפים מטגנים בשמן שחומם מראש.
אופן הכנת רוטב הדבש: מרתיחים יחד את כל המצרכים כ -10 דקות. מטפטפים על המאפים ומגישים.

 

צילום: זואי קונסטנטוף
צילום: זואי קונסטנטוף

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה