דף הבית / מתכונים / לביבות עדשים ומנגולד ללא גלוטן

לביבות עדשים ומנגולד ללא גלוטן

מצרכים ל-10 לביבות:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


בטטה בינונית

125 גרם עדשים כתומות מושרות כשעה

1 בצל

1 שן שום קצוצה

1 כף שמן זית

1 גזר

2 עלי מנגולד טריים

1 כף קמח תמי כתום

1 כפית כורכום

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הבטטה ומועכים אותה עד לקבלת מחית חלקה.

מבשלים את העדשים עד להתרככות. קוצצים את הבצל, המנגולד והשום ומטגנים אותם קלות במחבת עם שמן הזית. מגרדים את הגזר בפומפייה ומוסיפים למחבת, מערבבים בקערה את הפירה, העדשים הכתומות ותערובת הבצל. מוסיפים את הקמח והתבלינים. יוצרים קציצות עגולות בעזרת הידיים (אפשר גם בעזרת רינג) ומניחים על נייר אפייה. אופים למשך 45 דקות ב-180 מעלות טורבו עד להשחמה.

לביבות עדשים ומנגולד ללא גלוטן
צילום: אייל קורן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה