דף הבית / מתכונים / כרובית צלויה

כרובית צלויה

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


ראש כרובית אחד

שקדים לבנים פרוסים לקישוט

1 בצל סגול חתוך  לרצועות

טחינה גולמית

 

לרוטב:

2 שיני שום

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

מלח אטלנטי

 

אופן ההכנה:

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומפזרים על מגש עם נייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית ומלח אטלנטי ומכניסים לתנור ל-14 דקות בחום של 250 מעלות.

במקביל טוחנים במעבד מזון: שמן זית, לימון ושום לרוטב הומוגני וחלק.

מזלפים על צלחת טחינה גולמית, מסדרים מעל את הכרובית, מזלפים מהרוטב, מלח גס שקדים פרוסים ובצל סגול.

כרובית צלויה
צילום: יונתן בן חיים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה