מצרכים:
ראש כרובית אחד
שקדים לבנים פרוסים לקישוט
1 בצל סגול חתוך לרצועות
טחינה גולמית
לרוטב:
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח אטלנטי
אופן ההכנה:
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומפזרים על מגש עם נייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית ומלח אטלנטי ומכניסים לתנור ל-14 דקות בחום של 250 מעלות.
במקביל טוחנים במעבד מזון: שמן זית, לימון ושום לרוטב הומוגני וחלק.
מזלפים על צלחת טחינה גולמית, מסדרים מעל את הכרובית, מזלפים מהרוטב, מלח גס שקדים פרוסים ובצל סגול.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]