דף הבית / מתכונים / כרובית אפויה בסילאן

כרובית אפויה בסילאן

מצרכים:
1 ראש כרובית מפורק לפרחים ללא הרבה גבעול
2 כפיות שמן זית כתית מעולה ועוד כפית להזלפה
מלח ופלפל
1/4 כוס טחינה גולמית
3 כפיות סילאן טבעי "יד מרדכי"
3 כפיות מיץ לימון טבעי יד מרדכי
קורט מלח גס


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של גל גפן

  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
מחממים מראש את התנור ל-240 מעלות צלזיוס.
מניחים את הכרובית על נייר אפייה ומזליפים עליה 2 כפיות שמן זית, מלח ופלפל.
מכניסים לתנור לכ- 20 דקות עד שהיא צלויה היטב וראשיה מתחילים להשחים.
מעבירים את הכרובית לצלחת הגשה.
מטפטפים עליה סילאן, טחינה גולמית, מיץ לימון, שמן זית ומלח גס.

צילום: סטודיו דיטייל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה