דף הבית / מתכונים / חזה הודו פרוס דקיק ממולא באספרגוס, גזר ופלפל

חזה הודו פרוס דקיק ממולא באספרגוס, גזר ופלפל

פשוט להכנה ויתאים כסיפתח לכל ארוחה או לנשנוש של אחר הצהריים

מצרכים (6-8 יחידות, תלוי בגודל):
300 גרם חזה הודו פרוס דק-דק ומשוטח לעובי מינימלי.
2 כפות שמן.
2 כפות רוטב סויה או טריאקי.
4 גבעולי אספרגוס.
1 גזר חתוך לרצועות דקות.
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות.

אופן ההכנה:
מניחים פיסת הודו על משטח עבודה, מניחים עליה רצועות ירק ומגלגלים במהודק. מכינים כך את כל הכמות.
מחממים מחבת ומזהיבים את גלילות ההודו מכל הצדדים. מוסיפים רוטב סויה ומניחים לו לעטוף את הגלילות בגלייז זהוב. מגישים מיד.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

אולי יעניין אותך גם:

האפי פודי

סוכרתיים? פודי אתר המתכונים הגדול בישראל בשבילכם

תפריט נגישות