מצרכים:
2 ביצים טרופות
1 כף רוטב סויה
1/4 כפית פלפל שחור
4 פרוסות פסטרמה
1/2 גמבה ירוקה ו- 1/2 גבמה אדומה חתוכות לרצועות דקות
עירית חתוכה באורך מקלות הגמבה
שמן לשימון המחבת
אופן ההכנה:
משמנים מחבת ומערבבים בקערה ביצים, סויה, פלפל שחור ופסטרמה קצוצה. מניחים מחצית על המחבת ומניחים את הירקות בחלק העליון של המחבת, מגלגלים לרול ודוחפים את הרול כלפי מעלה, שופכים את מחצית הבלילה שנותרה ומגלגלים את רול החביתה אל המסה עד שנוצר רול עבה, מצננים מעט ופורסים כמו סושי , מגישים לצד ירקות.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]