דף הבית / מתכונים / ברוסקטת תפו"א וכרישה

ברוסקטת תפו"א וכרישה

מצרכים:


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


פרוסת לחם צרפתי בעובי 2 ס"מ

מטבוחה מעגבניות ופלפלים

200 גרם תפו"א קטן מבושל במים

20 גרם חמאה

100 גרם כרישה קצוצה

חופן גבינת פרמז'ן מגורדת

2 כפות מיונז איכותי

מלח ופלפל גרוס

שמן זית

חופן בצל ירוק קצוץ לטבעות.

מיץ לימון

ביצה רכה (7 דקות בישול במים רתוחים)

מלפפון קורנישון

צנוניות פרוסות

חופן עלי כוסברה.

 

אופן ההכנה:

לסלט תפו"א: את תפוחי אדמה המבושלים חותכים לחצי או לרבע (תלוי בגודל).

מחממים מחבת על הגז, מוסיפים חמאה ומעט שמן זית ומקפיצים את הכרישה עד להזהבה.

מוסיפים את תפוחי האדמה ומקפיצים 5 דקות. לאחר מכן, מורידים מהגז ומעבירים לקערה.

מוסיפים את הפרמז'ן, מיונז, לימון, בצל ירוק, מעט שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

קולים את פרוסת הלחם בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות.

מורחים על הפרוסה מטבוחה ומעל את הסלט תפו"א.

פורסים את הביצה לחצי ומניחים מעל הסלט תפו"א. מקשטים בצנוניות, מלפפון קורנישון ועלי כוסברה.

ברוסקטת תפו"א וכרישה
צילום: אמיר מנחם

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה