דף הבית / מתכונים / אנטריקוט עטוף בפיתה דרוזית (Durum)

אנטריקוט עטוף בפיתה דרוזית (Durum)

מצרכים לארבע מנות:
500 גרם אנטריקוט (אפשר גם סינטה או פילה בקר)
1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות
מעט שמן זית
2 בצלים קלופים ופרוסים דק
2 עגבניות פרוסות
מלח גס
4 פיתות דרוזיות דקיקות או טורטיות קנויות גדולות
מיונז ורוטב צ'ילי מעודן של Black Bar 'n' Burger


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


אופן ההכנה:
מכינים מנה אחת בכל פעם:
חותכים את האנטרקוט לפרוסות דקות ככל האפשר ודופקים אותן בפטיש שניצל בין שני משטחי ניילון.
מטגנים את טבעות הפלפל החריף במחבת עם מעט שמן זית.
מוסיפים את טבעות הבצל. לצידן מסדרים את רצועות הבשר ובצד את פרוסות העגבנייה.
בוזקים מעט מלח גס ומטגנים עד שהכול משחים משני הצדדים.
מכסים בפיתה לכמה שניות.
מסירים את הפיתה מהאש ומניחים אותה על קרש חיתוך. מניחים על הפיתה את טבעות הפלפל החריף, טבעות הבצל, רצועות הבשר ופרוסות העגבנייה, מגלגלים ופורסים.
מניחים בצלחת עם סלט ירוק ומקשטים ברטבים.

צילום: יורם אשהיים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

פילה מוסר. צילום: שרית גופן

פילה מוסר על מצע פירה