דף הבית / כללי / קוקיגלידה

קוקיגלידה

מצרכים:

1 ק"ג קמח

540 גרם חמאה

770 גרם סוכר חום ככה

5 ביצים גודל M

600 גרם שוקולד צ'יפס

12 גרם סודה לשתייה

17 גרם מלח

 

אופן ההכנה:

מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.

מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות. מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.

קוקיגלידה באדיבות קפה גרג
צילום: קונספטיק

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

צילום ארכיון: דובר צה"ל

חזרת פתאום – כל מה שחשוב לדעת כשהחיילות והחיילים חוזרים הביתה – המדריך המלא

תפריט נגישות